О аутору

919587_504927512906554_1064054081_oЗовем се Јадранка Самопјан, учитељица сам у Основној школи „Алекса Шантић“ у Гајдобри – Новој Гајдобри.
Са колегиницом Татјаном Поповић водим Драмску секцију. Жеља ми је била да са колегама разменим искуства из припремања представа за децу који су неизоставни део приредби везаних за Пријем првака, Нову годину, Дан жена…

29 comments on “О аутору

  • Хвала што пратите мој блог. Имам још много тога занимљивог за Вашу драмску секцију. Ускоро ће бити на блогу. Презентацију књиге у Вашој школи можемо договорити, за ученике -радионица, а за наставнике – презентација. Мислим да добијате бодове за то по новом правилнику о стручном усавршавању. Детаље о бодовању ћу добити након распуста. Поздрав и много среће у раду.

  • Sve pohvale za ovako ambiciozne i vredne uciteljice,lepo je sto se bavite decom i otkrivate talente u njima,samo tako nastavite i mislim da treba da posluzite kao primer mladjim ali i starijim kolegama.Nastavicemo da pratimo vas rad i zelimo vam puno uspeha.Pozdrav.

  • Predstave su vam odlicne,i sto je jako bitno vidi se da deca uzivaju u njihovom stvaranju..Zelim Vam puno srece u daljem radu na novim projektima..Dajete lep primer ostalim kolegama i za kraj sve pohvale sa moje strane..

  • Pokazujete sjajan entuzijazam u radu sa decom. Divan uzor nama, budućim učiteljima! Samo tako nastavite, na zadovoljstvo vaših učenika i svih nas!

  • Поштована колегинице,
    Честитам на покретању блога са називом који обећава. Све што сте објавили ми се допада, и сама често спремам представе и имам проблем да нађем одговарајуће текстове, од сада ћу их прво потражити код Вас. Наставите у смеру којим сте кренули, на задовољство ваших дивних ученика и нас, учитеља који пратимо Ваш блог!
    Срдачан поздрав!

  • Честитам колегинице на покретању блога. На Вашем блогу пратићу оно што и ја практикујем у свом раду, а то су драматизације за разне приредбице које ученици веома воле и радо учествују у њима.
    Свиђа ми се што се број блогова нас учитеља/ца и наставника/ца стално повећава, што је размена искустава на овај начин на завидном нивоу, јер је наша комуникација на националном нивоу и сарадња међу нама на овај начин много већа него у великим школама.
    Само напред и све најбоље! 🙂

  • Све похвале за блог! Он је скуп многобројних креативних идеја применљивих у пракси. Само тако наставите! Убудуће ћу чешће посећивати ове странице и користити неке материјале. Унапред хвала што сте ми олакшале посао.
    Љиљана

  • Poštovana koleginice, blog je divan. I ja vodim Dramsku sekciju u mom odeljenju, iskreno priznajem, dosta skromnije. Hvala na idejama koje delite ovde, često ću Vas „posećivati“ 🙂 . Veliki pozdrav

  • Постави коментар

    Југославин блог

    Учење кроз авантуру

    ЗОКА Б. КРЕАТИВНА УЧИОНИЦА

    Неодољиво искушење

    жаркоаничић

    Знам да ништа не знам

    Мира учитељица

    Хајде да се дружимо!

    moje sličice 3

    Блог за учитеље и све заинтересоване

    ШКОЛСКА ТОРБА

    БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

    ✿ РАДОСНА УЧИОНИЦА ✿

    У ОВОЈ УЧИОНИЦИ РАСТУ НАЈЛЕПШИ ЦВЕТИЋИ, РАЗЛИЧИТИХ БОЈА И МИРИСА, А ИПАК ТОЛИКО СЛИЧНИ ДА НЕ МОГУ ЈЕДНИ БЕЗ ДРУГИХ!!! Ово је место за све учитеље, ученике, родитеље и оне који воле школу. На блогу можете пронаћи разне материјале о инклузији, као и све друге погодне за рад у разредној настави. Такође можете пронаћи и занимљиве фотографије и догађаје из школског живота, као и разне занимљиве идеје и презентације. Надам се да ће ова онлајн учионица бити место где ћете време увек проводити са осмехом...

    Учитељица Мира Стевковић

    ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

    Учионица добре воље

    Учитељ сам тим' се дичим

    МАТЕМАТИЧКИ ФОРУМ

    Сајт о математичким такмичењима, задацима, мисаоним играма

    Знање је највеће имање!

    Зло је ко не зна, а учити се не да!

    zoranamarusic

    Планови, припреме, презентације, приредбе, дјечји радови...

    Учитељски кутак

    Добро дошли на блог учитељице Наташе!